Keresés

Elérhetőségeink

 Általános pályázati információk:

Email: info@energiapalyazat.hu

 06/30-6-516-516

A feltüntetett  telefonszám
ügyfélfogadási időben hívható,
minden munkanap
9:00 és 16:00 óra között.
Amennyiben nem ér el minket
3 munkanapon belül visszahívjuk.

A projektmenedzsment az alábbi tevékenységet tartalmazza:

  • Támogatási szerződés előkészítése. A szerződés tartalmi elemei közti összhang megteremtése, a szerződés pontjainak - megvalósulási ütemterv, költségvetés támogatáslehívási ütemezés - aktualizálása, közbeszerzési terv összeállítása.

 

  • Pályázati cash-flow ellenőrzése Az uniós forrásból megvalósuló projektek általában szakaszosan, utófinanszírozással kerülnek folyósításra. Az elszámolni kívánt számlák pontos nyilvántartása azok előírás szerinti kitöltése kiemelten fontos feladat.

 

  • Kapcsolattartás a támogató szervezettel Kapcsolattartás a közreműködő szervezettel és az irányító hatósággal. Egyeztetések a projekt megvalósulásáról, módosítási kérelmek összeállítása. A projekt megvalósítása folyamán felmerült kérdések tisztázása a kérdésekben a pályázó szervezet szakmai képviselete.

 

  • Pályázatban szereplő vállalások fenntartásának ellenőrzése. A projekt szerződésben vállalt teljesítései a támogatási összeg folyósításának legfőbb előfeltétele. Szükségszerű ezek megvalósulásának folyamatos és átfogó ellenőrzése.

 

  • Szakmai tanácsadás a tervezés, közbeszerzés, kivitelezés folyamán Számlák, szerződések kötelező tartalmi eleminek ellenőrzése, közreműködés a közbeszerzési eljárás bonyolításában, közbeszerzési dokumentáció összeállítása.

 

  • Kifizetési kérelmek és projekt előrehaladási jelentések A dokumentumok összeállítása a támogató szervezet által előírt formában és követelményeknek megfelelően. A támogató szervezet honlapján, elektronikus úton a számlák feltöltése, rendszerezése, elszámolása, illetve a projekt állapotáról történő szakmai időszaki összefoglalók elkészítése

 

  • Műszaki ellenőrzési feladatok elvégzése. Műszaki feladatok ütemezése, a végrehajtás ellenőrzése, a projekt fizikai megvalósításának irányítása.

 

Share

A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt biztosíthassuk látogatóinknak.